vineri, 21 februarie 2014

Bananele cu coaja neagra combat cancerul



TNF (Tumour Necrosis Factor) este o substanta foarte activa asupra celulelor tumorale, continuta de bananele foarte copate, pe care le ataca si le ucide. TNF este utiliza in oncologie pentru a trata  persoanele bolnave de cancer, iar bananele coapte contin un TNF natural foarte puternic.
Potrivit unor studii, efectuate de un grup de cercetatori japonezi de la Universitatea din Tokyo, condusi de profesorul Senji, care au urmarit efectele mai multor alimente asupra animalelor de laborator, s-a observat ca bananele foarte coapte au un continut foarte ridicat in factori anticancerigeni.
In urma acestui studiu s-a descoperit ca efectele cele mai puternice asupra sistemului imunitar il au bananele. Cercetatorii au observat ca animalele hranite cu banane foarte coapte prezinta un sistem imunitar foarte puternic, rezistenta la stres si un numar mai mare de globule albe in sange – globule implicate in procesele imunitare. Alte alimente studiate pentru efectul lor au fost: merele, strugurii, pepenele rosu, perele si curmalul japonez.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu