miercuri, 21 mai 2014

Dieta de detoxifiere cu sucuri naturale



Fie ca doriti sa aveti un corp mai suplu si mai sanatos sau sa va incarcati cu energie, o saptamana cu sucuri detoxifiante si proaspete este o metoda sigura si rapida de a vedea rezultatele.

Daca doriti sa combateti radicalii liberi prezenti in organism si sa va mentineti corpul tanar cat mai mult timp, sucurile naturale detoxifiante reprezinta solutia ideala. Storcand fructele si legumele si consumand doar sucul, se elimina fibrele, astfel ca nutrientii vor ajunge mult mai repede in fluxul sanguin. Folositi doar fructe si legume crude pentru a beneficia de toate vitaminele si mineralele necesare pentru a putea fi sanatosi.

Beti un pahar de apa inainte de a consuma sucul preparat. Adesea, uitam ca este necesar sa consumam cel putin zilnic 8 pahare de apa. In plus, pe timpul noptii organismul nostru nostru trece printrun proces de deshidratare. Iata de ce la prima ora a diminetii, inainte de a consuma un suc detoxifiant, este necesar sa bem un pahar cu apa pentru a  asigura rehidratarea organismul si pentru a-l face sa functioneaza la capacitate maxima. Astfel, el va fi revigorat, va elimina toxinele acumulate si va putea absorbi nutrientii din suc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu