Sansele
de supravietuire ale unui bolnav de cancer cresc in conditiile in care
ritmul de inmultire al celulelor canceroase este mai mic decat cel al
celulelor de aparare. Alimentatia este extrem de importanta in aceasta
boala. Iata in ce trebuie sa constea dieta bolnavului de cancer:
Se scoate din alimentatie carnea de mamifere de orice fel – contine substante toxice, uree, acid uric si adrenalina.
- Se elimina toate
alimentele care contin aditivi alimentari, mai ales E 124, 127, 128,
220-228, 230-233, 249-252, 320, 624, 950, 952, 954.
- Se exclud: zaharul
si preparatele cu zahar, muraturile, conservele de orice natura,
prajelile (in alimentele prajite – carne, cartofi, aluat, paine, se
formeaza acroleina si acrilamida, ambele substante fiind cancerigene),
alimentele obtinute cu cheaguri si enzime sintetice (lactatele),
bauturile racoritoare la pet, otetul de vin, sarea rafinata.
- mancarea nu se va prepara in vase de aluminiu.
Se introduc in dieta alimente care contin substante anticancerigene active, cum ar fi:
- varza proaspata - activeaza o enzima imunostimulatoare si anticancerigena produsa in ficat;
- soia - contine o mare cantitate de coenzima Q10, antitumorala si imunitara;
- cereale integrale - reduc proliferarea canceroasa;
- grepfrut - are in tesutul alb o substanta anticancerigena;
- legume si fructe neprelucrate termic;
- germeni de grau (grau incoltit): fortifica sistemul imunitar;
- salata verde, verdeturi: contin acid folic si mangan;
- polen apicol: contine metionina, un acid antitumoral;
- usturoi: contine metionina;
- ceapa: combate in special cancerul ovarian, cancerul la san si cancerul de piele;
- peste proaspat de captura, alge marine - contin seleniu, un mineral antioxidant;
- seminte de dovleac;
Modificarea drastica a
nutritiei perturba serios hranirea tesuturilor neoplazice. Acestea
slabesc, se anemiaza si, de cele mai multe ori, mor. Rolul principal in
razboiul cu aceasta crunta maladie il au remediile ofensive – plantele
medicinale, produsele apicole, argila. Atat pe timpul tratamentului, cat
si dupa vindecare, suferindul trebuie sa urmeze cure de fortifiere a
imunitatii. Tratamentul trebuie urmat cel putin 6 luni, indiferent de
forma de cancer.
Etapa 1 - cura de
epurare: 3-6 zile. In aceasta perioada, se consuma numai sucuri de
legume si ceaiuri, 1-2 litri/zi din amestec de plante in parti egale:
urzica, sulfina, brusture, pufulita, galbenele, coada soricelului,
ghimpe. Tot in aceasta prima etapa, se ia cartilaj de rechin, cate o
pastila pentru fiecare 6 kg de masa corporala.
Etapa a 2-a: Dupa cele
6 zile, se bea in continuare ceaiul. In ceaiurile de dimineata, pranz
si seara se adauga cate o lingurita de tincturi de radacina de lemn
dulce, rostopasca, trei frati patati, coada calului sau traista
ciobanului.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu