marți, 1 octombrie 2013

Detoxifierea organismului

Urmarea unei cure de detoxifiere este indicata in general la fiecare schimbare de anotimp, pentru a ajuta organismul sa elimine toxinele exo- si endogene acumulate, pentru stimularea imunitatii corpului si pentru redobandirea tonusului fizic si a celui psihic. Si cum peste noi a coborat toamna, cu bogatia ei in fructe si legume proaspete, dar si cu "alaiul" de depresii, radicali liberi si virusuri, acum este momentul cel mai indicat sa incepem o cura de detoxifiere.

 O cura de toxifiere va va ajuta organismul sa faca fata cu brio fluctuatiilor de temperatura, frigului, umezelii si infectiilor respiratorii specifice sezonului. Cura de detoxifiere are rolul de a inlatura oboseala, starile melancolice sau de somnolenta care va pot cuprinde la tranzitia dintre anotimpuri, dar si de va regenera functiile organismului si de a va oferi o sursa noua de energie.

Un organism detoxifiat asimileaza mai bine nutrientii si face fata cu succes solicitarilor fizice si psihice.
Cura de detoxifiere nu trebuie sa depaseasca 3 zile. Inainte de a va apuca de aceasta cura trebuie sa va faceti un set complet de analize si sa va vizitati medicul de familie pentru un consult medical. Detoxifierea este interzisa persoanelor cu diabet sau cu alte boli metabolice.

 Pentru o cura de detoxifiere reusita consumati legume, fructe si beti 2 litri de apa sau ceai pe zi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu